Новият сезон на "Такъв е животът" в ефир на 6 януари

В осем поредни недели ще ви заведем на “Работилница за родители”

Реклама

От 6 януари в ефира на bTV, съвместно с УНИЦЕФ, стартира новият сезон на "Такъв е животът – Работилница за родители”.

В осем поредни недели ще ви заведем на “Работилница за родители” - място, където родителите споделят въпроси, свързани с отношенията и възпитанието на децата си.

В рамките на 8 епизода ще разберем с какви трудности се сблъскват съвременните родители

в България и защо е важно всеки от нас да открие повече начини да общува по-добре с децата си. В работилниците участват и обичани, популярни личности, които също ще споделят свой родителски опит и потърсят отговорите на различни въпроси. В подкрепа на Работилницата ще се включат посланикът на добра воля на УНИЦЕФ - Ани Салич, Тити Папазов, Графа, Елена Петрова, Дани Колева, Калин Сърменов и Ива Дойчинова.

Героите в този сезон са обикновените български семейства с деца в най-ранна възраст, които посещават „Работилницата за родители” в различни населени места в България.

Предаването ще покаже, че няма готови "рецепти" за добро родителство,

защото връзката родител-дете e индивидуална и много лична. Идеята на Работилниците за родители е в едно споделено пространство, родители на малки деца да споделят своя опит, притеснения и да потърсят решения и отговори на въпросите си.

В първия епизод ще станем част от живота на Деси на Румен, които очакват скоро раждането на второто си дете; от живота на Галин и Теди, които са родители едва от няколко седмици; от този Мирослава и Ерол и техните три дъщери, а Ани Салич ще сподели личния си опит с нейните две деца.

Ще ви покажем, че да бъдеш родител е повече от това

да се грижиш за храната, подслона и дрехите на детето си, че във връзката родители - деца активно участват и двете страни и как изслушването на детето помага за разбиране на нуждите, желанията, мнението и в крайна сметка - за по-добрите отношения в семейството.

Гледайте "Такъв е животът - Работилница за родители” от 6 януари всяка неделя от 15 ч. по bTV. Повече за Работилници за родители, организирани от УНИЦЕФ, можете да откриете на www.unicef.bg