Когато трябва да сложим граници

Ще поговорим за това как да изразяваме ясно посланията си към децата ни

Реклама

В следващия епизод на “Такъв е животът – работилница за родители” ще поговорим за това как да изразяваме ясно посланията си към децата ни и как най-ясно да кажем “не”.

Деси и Румен се настройват за появата на второто си дете и посещават редовно срещите на работилницата за родители, организирана от УНИЦЕФ в Плевен. Известният поп изпълнител, продуцент и баща на две малки деца Влади Ампов – Графа е на гости на поредната работилница в града. Той споделя, че бащинството го е променило изцяло и няма нищо против да споделя грижите за децата с жена си Мария. Какво още разказа популярният певец за това как се справя с възпитанието им, ще видите в неделя, 20 януари, от 15 ч. само по bTV.

Вили и Ивайло от Левски са родители от скоро на малката Емилияна. Нейната поява е била непланирана и доста е объркала плановете им за висше образование и футболна кариера, но двамата са щастливи и горди родители. Как успяват да съчетаят студентството и родителството, ще видим в третия епизод на “Работилница за родители”.

Галин и дългогодишната му приятелка Теди са изцяло погълнати от грижите по новородения Ясен. Семейството е заобиколено от по-възрастни поколения и бабите помагат, но все още двамата имат много въпроси относно родителството. Как се гледа бебе на село и доколко старите традиции се сблъскват с новите практики във възпитанието на децата, ще ви разкажем в неделя.

Гледайте "Такъв е животът – Работилница за родители” на 20 януари, неделя, от 15 ч. по bTV.