Светлана Тилкова-Алена: bTV ще продължи да бъде новатор

Чрез добре обмислени действия телевизията ще запази позициите си и през следващите години, прогнозира астрологът

Реклама

Честит рожден ден, скъпи колеги!

Нашата любима телевизия bTV навършва днес, на 1 юни 2010, цели десет години. Пораснахме и завоювахме върхова позиция, която е напълно заслужена заради отличната работа на целя екип.

Десетата година е началото на нашето осъзнаване и е изпълнена с първите ни смислени мечти и желания, въпреки че може да ни се струват все още неоформени. След този рожден ден, когато Слънцето и Плутон се сблъскват с вибрации 1 и 0, ние постепенно ще се ориентираме дали да се подчиняваме на околните, дали да следваме пътя, който те ни посочват, или вече сме готови да вървим по избрания от нас.

За телевизията тази година е на ново начало и на нов деветгодишен житейски цикъл, който ще е успешен, ако целият колектив продължи да е все така сплотен. Прибързаността е забранена, а умереността води към успех.

Всички колеги ще се стремят към полезни контакти, към нови и интересни познанства, покрай които и към интересни репортажи, за да задоволят голямата зрителска аудитория на телевизията. Репортерите ще продължат да проявяват нужното разбиране и съпричастност към проблемите на хората, а и да им помагат.

Аспектите на планетите са причина всички колеги да се съсредоточават отлично и да не предприемат необмислени стъпки, но и да не вземат прибързани решения, само защото някой около тях ги принуждава. Ще се основават на фактите и на проверена информация.

Чрез добре обмислени действия bTV ще продължи да бъде новатор на своето време и през следващите години. През юни ръководството може да подпише нови договори, да стартира нови предавания или излъчването на нови сериали, а след средата на месеца на себеанализ се очакват положителни обрати в развитието на медията, което е от значение за бъдещето й.

През юли ръководството на телевизията ще спечели нови рекламодатели.

Август е месец на емоции, които е добре да бъдат овладявани, дори и ако пред колегите и ръководството възникнат трудности, породени от неочаквани фактори, защото те са поредното предизвикателство.

Септември ще донесе успешно, предварително планирано, ново начало.

Тези четири месеца, със спазени съдбовни изисквания, са гаранция да бъдещите успехи.

Да ни е честит рождения ден! Бъдете здрави, уверени в силите и възможностите си и не изневерявайте на принципите си!

Светлана Тилкова - Алена