15 години bTV - Историята през вашия поглед

В поделеник, 1 юни, се навършват 15 години от създаването на първата частна национална телевизия в България – bTV

Реклама

В поделеник, 1 юни, се навършват 15 години от създаването на първата частна национална телевизия в България – bTV. Точно в 20.00 ч. зрителите ще си припомнят емблематични моменти и лица от историята на телевизията у нас.

С много хумор и същевременно отговорност към фактите, предаването проследява важни моменти и хора от историята на bTV и припомня на зрителите защо и как bTV се превърна в най-гледания телевизионен канал в България.

Близо 30 ключови за България и развитието на bTV хора, популярни личности и експерти с нестандартно мислене, ще се включат с коментари и разкази за историята на bTV, нейните най-големи успехи, емоционални, трудни или знакови моменти. Началото показва задачата и отговорността, която bTV е имала пред себе си със спечелването на първия лиценз за частен телевизионен канал. Предаването проследява това, което досега е било невидимо за зрителите – какво е нужно, за да се доближи bTV до нивото на кино продукциите, за да се превърне в една от най-ангажираните със социални каузи компании у нас и кои са причините някои експерти да наричат bTV Новините институция, както и откъде тръгва настоящата тенденция на телевизионния пазар – големите формати Music Idol, България търси талант, Survivor и др.

Тагове: 15 години btv