Боксовата и ММА гала вечер с участието на Тервел Пулев – на 14 април пряко по bTV Action

Българинът ще се изправи на ринга в двубой с американеца Джоел Ходжрийн, с прякор Пантерата

Реклама

bTV Media Group ще излъчи на живо завръщането на Тервел Пулев на професионалния ринг. Точно 334 дни след последния си мач – този срещу световния шампион в полутежка категория Сергей Ковальов, българинът отново слага ръкавиците в официален двубой с една-единствена цел – да се завърне сред победителите.

Този специален момент за бронзовия медалист от олимпийските игри в Лондон 2012 ще бъде съпреживян на живо от българските зрители единствено в каналите на bTV. На 14 април (петък) от 05:00 ч. сутринта bTV Action ще предаде пряко срещата на Пулев директно от Коста Меса.

Освен в ефира на bTV Action, цялата международна гала за бокс и смесени бойни изкуства ще бъде достъпна за територията на България на живо и онлайн – чрез стрийм на спортния сайт btvsport.bg. Събитието ще бъде предавано пряко и на видео платформата VOYO.

До голямата битка и завръщането на Тервел на ринга в петък, плътно до него и до брат му Кубрат по време на решителните дни от лагера им в Лас Вегас и в Лос Анджелис ще бъде екипът на bTV. Специалните пратеници Димитър Тасев и Петър Стоев вече са отвъд океана, за да проследят всичко около престоя на Пулеви в САЩ в специалната дигитална поредица „В ръкавиците на Пулеви“.

Тервел Пулев има 16 победи (13 от тях с нокаут) и само 1 загуба в 17 мача в професионалния бокс. Единственото му поражение дойде в 10-рундова оспорвана битка срещу едно от големите имена в профибокса в полутежка категория – Сергей Ковальов. Двамата се срещнаха през май миналата година в Лос Анджелис. Връх в кариерата на Тервел е бронзовото олимпийско отличие от Лондон 2012. Това е и последният медал за българския аматьорски бокс от олимпийски игри при мъжете.

Съперникът на Тервел на 14 април е американец – неговото име е Джоел Ходжрийн, с прякор Пантерата. Той има 14 успеха (13 от тях с нокаут) и 4 загуби в професионалната си кариера, като за последно се боксира с руснака Сослан Асбаров.

Не пропускайте Боксовата и ММА гала вечер в Лос Анджелис с участието на Тервел Пулев – на 14 април (петък) от 05:00 ч. по bTV Action и онлайн на btvsport.bg и VOYO!

Последни

Реклама