Реклама

„Геймър“ е най-новото предаване в ефира на bTV Action. Водещ на иновативната продукция е Натали Трифонова. Форматът, който е единствен по рода си в родния тв ефир, се излъчва всяка събота с начален час 17:00.

Също както Алиса попада в страната на чудесата, така и красивата Натали ще се озове в един необятен свят – този на „видео игрите“, чрез предаването „Геймър“. Както подсказва името на предаването, в него се обсъждат новини от гейминг индустрията. Ревюта на различни игри ще правят експерти в бранша и, разбира се, няма да липсват и hands-on game play или просто демонстрации на това как зрителите да бъдат по-добри в стратегиите и представянето си.

Освен забавленията – Натали и гостите й ще разискват и сериозни теми, защото онлайн игрите вече не са забавление само за децата. Геймингът отдавна е мащабна индустрия, в която се потапят все повече и повече хора. Защото игрите са не просто бягство от ежедневието, но и добро средство за разтоварване от стреса, както и истинско забавление във виртуален свят, в който играчът може да достигне друго ниво.

Със създаването на подобни иновативни формати за българския ефир, bTV Media Group доказва за пореден път, че се стреми да отговори на търсенето на потребителите и да създава ново и оригинално съдържание за ефир, според най-актуалните тенденции.