Реклама

Историята на падналия ангел Морнингстар продължава и във втори сезон на „Луцифер“. Новите епизоди на екшън поредицата продължават всеки делничен ден от 20:00 ч. по bTV Action.

Авторите на сериала обещават втори сезон да разкрие отговорите на едни от най-задаваните въпроси от феновете на сериала.

След като тотално обърка света на Клоуи Декър, чаровният и дяволски красив Луцифер продължава да всява раздор. С помощ от Аменадил двамата братя тръгват по стъпките на своята майка, която успява да избяга от Ада. Невероятната Рейчъл Харис, в ролята на психотерапевта д-р Линда, продължава да решава заплетените казуси, но сякаш скоро самата тя ще се нуждае от специалист.

Едно от новите лица за сериала е Крис Пейн Гилбърт, известен със своите роли в „Костюмари”, „Декстър” и „10 неща или по-малко”. Той ще влезе в ролята на покойния баща на Клоуи и ще разбули някои мистерии от миналото.

Друго ново попълнение е актрисата Айми Гарсия, която е с номинация за награда на Гилдията на филмовите актьори за своето участие в „Декстър”.

Вижте още кадри от сериала ТУК.

Към сагата ще се присъедини и Ребека де Морни като майката на Клоуи,  а Каризма Карпентър (Корделия Чейз от „Бъфи: Убийцата на вампири”) ще влезе в ролята на плеймейтката Джейми, която пази интригуващи тайни. Тим ДиКей („Престъпления от класа”) ще се преобрази в злия проф. Карлайл, а Тимъти Омъндсън ще бъде нефтен магнат. Зрителите ще се запознаят и с един нов ангел на земята, изигран от носителя на награда „Еми” за своята роля в „Семейство Сопрано” - Майкъл Империоли.

Вижте още от лицата на сериала ТУК.

Последни

Реклама