Реклама

УЕФА Шампионска лига се завръща в каналите на bTV Media Group с най-интригуващите 1/4-финални срещи. bTV Action, RING, bTV Radio и онлайн платформата VOYO обещават зрелищни двубои, каквито футболните фенове отдавна очакват.

В сряда (12 април) властелинът на турнира Шампионска лига Реал Мадрид посреща на „Сантяго Бернабеу“ закъсалия във Висшата лига Челси. „Сините“ от Лондон дадоха 600 млн. евро за трансфери този сезон и са амбицирани на всяка цена да продължат напред в престижния турнир. Кой ще надделее в Испания, предстои да стане ясно от 21:30 ч. по bTV Action.

По същото време по RING започва италианското дерби – Милан – Наполи. „Небесносините“ са почти сигурни шампиони в Серия А, но когато говорим за Шампионска лига, не бива да отписваме Милан, тъй като „росонерите“ са 7-кратни победители в най-силния турнир на континента.

В четвъртък (13 април) е време за УЕФА Лига на конференциите. В 19:45 ч. по bTV Action един срещу друг излизат Гент и Уест Хем. Белгийците вече написаха нови страници в историята си, но запалянковците тръпнат в очакване да видят представянето им срещу британците, смятани за фаворити.

От 22:00 ч. отново по bTV Action е ред за първите 1/4-финали в УЕФА Лига Европа с двубоя между Ювентус – Спортинг Лисабон. Бианконерите показаха, че са безпощадни, но Спортинг също поднесе изненада, елиминирайки Арсенал. По същото време в ефира на RING непредвидимият Байер Леверкузен среща сбъдващите мечтите си белгийци от Юнион Сен Жилоа.

Футболни страсти няма да липсват и след Великден. На 19 април (сряда) от 21:30 ч. са реваншите в УЕФА Шампионска лига, където в зрелищен сблъсък ще се изправят Байерн Мюнхен – Манчестър Сити (bTV Action) и Интер – Бенфика (RING).

Не пропускайте срещите между най-класните отбори в Европа – пряко по bTV Action, RING, bTV Radio и онлайн на VOYO!

Последни

Реклама