Екшън петъци с Уесли Снайпс - само през май по bTV Action

Сред заглавията са трите ленти от поредицата "Блейд”, както и екшън трилърът "Детонатор”

Реклама

В четирите петъка през май само от 22 ч. по bTV Action ще гледаме филми с неповторимия Уесли Снайпс. Сред заглавията с майстора на бойните изкуства са трите ленти от поредицата "Блейд”, както и екшън трилърът "Детонатор”.

На 4 май ще гледаме първия филм от приключенската екшън фантастика "Блейд"

Разчел древно пророчество, Дякон Форст се самопровъзгласява за лидер на вампирите и подготвя събуждането на Бога на кръвта, който ще ги поведе към победна битка срещу вековното господство на хората. Само един човек стои на пътя на Форст - Блейд. Кръвта, която тече във вените му, е наполовина човешка, наполовина вампирска. Балансът се поддържа от специален серум, който постепенно започва да отслабва. Така той става все по-податлив на тъмната си страна и сам започва да копнее за сладкия вкус на кръвта. Появява се обаче хематоложката Карън, която ще му помогне. В последното противопоставяне на силите на Злото Блейд се изправя срещу Бога на кръвта, който се събужда, за да донесе смърт с настъпването на новото хилядолетие... И ако героят на Снайпс не победи, светът ще бъде потопен във вечен терор, а вампирите ще станат господстваща раса.

На 11 май от 22 ч.  ще видим забележителни специални ефекти, впечатляващи бойни сцени, много лоши момчета и малко любовна история

в по-зашеметяващата дори от оригинала втората част на "Блейд”. Уесли Снайпс отново влиза в ролята на получовек-полувампир. Посветил живота си на унищожаването на вампирите, той е движен от желанието да си отмъсти за проклятието, което тегне над него и да спаси човешката раса от кървав Армагедон. В новото си екшън приключение Блейд трябва да се съюзи с най-мощната група от враговете си, защото срещу тях се е изправило зло с дори още по-огромна сила - нов вид супер вампир, който унищожава всички наред - и хора, и вампири.

На 18 май Уесли Снайпс се завръща като съвършения ловец на вампири в експлозивния последен трети филм - "Блейд: Троица"

От години Блейд се бие срещу вампирите под прикритието на нощта. Но тъй като ФБР са по петите му, той е принуден да излезе на светло и да обедини силите си с група ловци на вампири, за чието съществуване изобщо не е подозирал - "Нощните бойци”. Заедно с Абигейл (Джесика Бийл) и Ханибал (Райън Рейнолдс), двама от най-опитните "Нощните бойци”, Блейд тръгва по кървавата следа на древно създание, което също го преследва - първият вампир Дракула.

В последния петък на май ще гледаме Снайпс в екшън трилъра "Детонатор"

Актьорът влиза в ролята на тайния агент на ЦРУ Сони Грифит, който пристига сам в Румъния, за да разкрие опасни контрабандисти и да спре продажбата на ядрено оръжие. Търговецът, с когото преговаря, разкрива истинската му самоличност и Грифит е арестуван. Но с помощта на ЦРУ бързо е освободен, за да получи следващата си задача - да охранява красивата Надя по време на пътуването й към САЩ. Грифит скоро ще разбере, че Надя е преследвана от същия търговец на оръжие, чийто бизнес се е опитал да разбие и че безмилостният престъпник няма да се спре пред нищо, за да измъкне от нея информацията, която му е нужна – а именно къде са скрити 30-те милиона долара, с които той ще си купи атомна бомба. Когато от вътрешен източник в ЦРУ изтича информация и бандитите разбират истинската самоличност на Грифит, както и къде се крият с Надя, те ще трябва да се бият на живот и смърт, за да спасят себе си и света.

Последни

Реклама