Реклама

На 8 и 9 декември по bTV Action и RING продължават двубоите от груповата фаза в турнирите на УЕФА. Зрителите на двата канала ще се наслаждават на финалните срещи от групите на Шампионска Лига и Лига Европа.

Волфсбург ще се изправи срещу Манчестър Юнайтед на 8 декември от 21:45 ч. По-късно зрителите ще имат възможността да гледат повторението на срещата, достъпна пряко на Voyo.bg, между Бенфика и Атлетико Мадрид от 01:30 ч., в ефира на bTV Action.  Двубоят от 21:45 ч. по RING ще срещне Галатасарай с Астана. Късната среща по RING от 23:45 ч. ще повтори двубоя от „А” група, достъпен пряко на Voyo.bg, Реал Мадрид – Малмьо.

На 9 декември по bTV Action Олимпиакос ще срещне Арсенал в срещата от „F” група от 21:45 ч. Късната среща по bTV Action ще повтори сблъсъка, достъпен пряко на Voyo.bg, Рома БАТЕ Борисов точно в 01:30ч. Отново на 9 декември Челси и Порто ще се срещнат в един мач от група „G” по RING от  21:45 ч.  Веднага след това ще бъде излъчено повторението на срещата, достъпна пряко на Voyo.bgБайер Леверкузен – Барселона от 23:45 ч. само по RING.

На 10 декември – четвъртък, в ефира на bTV Media Group продължават и групите от Лига Европа. Зрителите на bTV Action ще имат възможността да гледат срещата между Сион и Ливърпул, както и Спортинг Лисабон – Бешикташ, съответно от 20:00 ч. и 22:05 ч. В ефира на RING, отново от 20:00 ч. и 22:05 ч. ще бъдат излъчени съответно Бордо – Рубин и Фиорентина – Беленензеш.

На 14 декември, понеделник, ще се излъчва пряко жребия за осминафиналите на УЕФА Шампионска лига от 13:00 ч. ексклузивно и само по bTV Action.

Последни

Реклама