Хитовите сериали „Свръхестествено“ и „Балтазар“ тръгват по bTV Action през януари

Американският сериал „Свръхестествено“ започва на 8 януари в 20:00 ч., а френският „Балтазар“ – на 9 януари в 18:00 ч.

Реклама

bTV Action открехва вратата към паранормалното с най-успешния и продължителен фантастичен сериал в историята на американската телевизия – „Свръхестествено“ (Supernatural). Вълнуващата поредица, проследяваща историята на необикновените братя Сам и Дийн Уинчестър, които преследват духове, вампири и вълколаци и разследват всякакви паранормални явления, тръгва от първи сезон от 8 януари (понеделник) и ще се излъчва всяка делнична вечер от 20:00 ч.

В центъра на историята в „Свръхестествено“ са братята Сам (Джаред Падалеки) и Дийн (Дженсън Екълс), които още от ранна детска възраст остават полусираци, след като майка им е убита от мистериозна демонична сила. Двамата са отгледани единствено от баща им Джон (Джефри Дийн Морган), който започва да ги обучава и ги превръща в безмилостни „ловци“ и убийци на свръхестествени същества, за да получи чрез тях възмездие за смъртта на покойната си съпруга Мери.

Години по-късно, когато Сам и Дийн са на прага на своя живот, Джон изчезва мистериозно и двамата братя поемат на опасно приключение, за да открият баща си. Когато го намират, той им признава, че е наясно какво е погубило майка им – зъл демон, който той е успял да проследи. Междувременно Сам, който е студент по право и всячески опитва да избяга от участта си да бъде преследвач на демони, започва да проявява свръхестествената способност да вижда смъртта на хора преди тя в действителност да се случи.

 

Тези видения винаги са свързани с демона, убил Мери, в чиито планове Сам определено присъства, но с незнайна цел. Когато Джон умира в неравна битка със свръхестествената сила, двамата братя трябва сами да продължат делото, започнато от баща им. Но предсмъртните слова на Джон разкриват смущаващи факти относно участието на Сам в апокалиптичния план на злия демон...

 

От 9 януари (вторник) по bTV Action тръгва и френският крими сериал „Балтазар“ (Balthazar). Всяка делнична вечер от 18:00 ч. зрителите ще могат да проследят динамичното ежедневие на ексцентричния съдебен лекар Рафаел Балтазар (Томер Сисли). Като един от най-талантливите патолози във Франция, той притежава всичко, което му е необходимо, за да концентрира вниманието върху себе си – красив е, млад, интелигентен, остроумен и находчив, но в същото време е и адски вбесяващ, способен да изкара и най-спокойния си колега извън контрол. Неговото „скрито оръжие“ е способността му да кара дори мъртъвците да проговарят…

Голямата драма в живота на Балтазар е смъртта на съпругата му, убита от сериен убиец. Трагедията се случва, докато той все още следва в университета, и затова Рафаел избира да специализира съдебна медицина, посвещавайки професионалния си живот на това да открие убиеца на Лиз.

 

Новоназначената полицейска началничка на Парижкото управление Елън Бак трябва да се научи да работи с гениалния патолог с необикновена свръхестествена способност… За разлика от анархиста Балтазар, Елън е човек на правилата, а дали двамата ще успеят да се сработят успешно, зрителите ще разберат от 9 януари (вторник), всяка делнична вечер от 18:00 ч. по bTV Action.

 

Тагове: btv action

Последни

Реклама