Магията на Шампионска лига завладява отново каналите на bTV Media Group от 8 август

Барселона – Наполи и Байерн Мюнхен – Челси обещават зрелищен празник за феновете на футбола в ефира на bTV Action, RING, bTV Radio и VOYO.BG

Реклама

След повече от четири месеца прекъсване заради пандемията от COVID-19, тази събота, 8 август, в каналите на bTV Media Group официално се завръщат битките от Шампионската лига, като за първи път в историята на турнира реваншите от осминафиналната фаза от сезон 2019/2020 ще започнат заедно с мачовете от сезон 2020/2021. Точно в 21.30 ч. водещият на bTV Спорт Валери Генов ще открие специалното коментарно студио, посветено на оспорваните срещи.

От 22.00 ч. по bTV Action Барселона отново ще търси победа над Наполи, след като първият им сблъсък завърши с равенство 1:1 в Неапол. Каталунците ще играят без Усман Дембеле и Самюел Юмтити, а главоболията на треньора Кике Сетиен са свързани и с травмата на Клеман Лангле. Участието на звездата на "адзурите" Лоренцо Инсиние също е под въпрос.  Продължаването в Шампионската лига е последната възможност на Барселона за спасяване на сезона, а дали Наполи ще успее да надделее в двубоя на "Камп Ноу" – зрителите ще научат от коментара на Никола Кацаров. Срещата ще бъде достъпна и в ефира на bTV Radio и онлайн платформата VOYO.BG.

В същото време, но по RING пряко ще се излъчва реваншът между Байерн Мюнхен и Челси. Баварският колос вече стъпи с единия крак на четвъртфиналите, след като записа класически успех над противника си с 3:0 в Лондон преди „замразяването“ на сезона. Така, хегемонът на Германия си извоюва сериозно предимство, а тази събота ще опита да довърши започнатото, този път на собствена територия - стадион „Алианц Арена“ в Мюнхен. Способни ли са на чудо „сините" от Лондон, след като няма да могат да разчитат на Сесар Аспиликуета, Кристиан Пулишич и Педро? Отговорът – тази събота от 22.00 ч., а коментатор на сблъсъка ще бъде Георги Попвасилев.

Очаквано, по трибуните няма да присъстват фенове, като във връзка с пандемията и усилията на здравните работници, от Европейската футболна централа (УЕФА) решиха да изразят своята признателност с красноречив жест – върху тениската на всеки един от играчите на терена, зрителите ще виждат думата „Благодаря!“. Всеки отбор сам ще реши на какъв език да я изпише. В допълнение, всеки от мачовете ще започне с минута мълчание в памет на жертвите на пандемията от COVID-19.

Последни

Реклама