Реклама

Когато героите не са достатъчни, светът се нуждае легенди… Най-новият шести сезон на американския супер хит „Легендите на утрешния ден“ (Legends of Tomorrow) се завърта от 17 януари (понеделник) в „Часът на супергероите“ по bTV Action. Епизодите ще се излъчват всяка делнична вечер от 19:00 ч. 

Какво да очакваме…

В новите епизоди легендите ще трябва да спасят историята от враг, какъвто не са срещали в миналото или бъдещето никога досега. Съкапитаните на кораба са се справили с всякакви чудовища и злодеи от Ада, но този сезон те ще се изправят пред нещо още по-предизвикателно – космически извънземни…

 

За да се справят с новите злодеи, които отвличат капитан Сара Ланс, легендите присъединяват към екипа си нов член – жена, която е била отвлечена от извънземни, когато е била дете, и се предполага, че има опит, с който да помогне на отбора да победи своите междугалактически врагове. Но дали това в действителност е така – зрителите ще разберат от 17 януари в новия шести сезон на „Легендите на утрешния ден“ по bTV Action. 

Актьорите:

И в новия сезон зрителите ще се насладят на брилянтната игра на Кейти Лоц (в ролята на капитан Сара Ланс – Бялото Канарче), Тала Аше (Зари Томаз / Зари Тарази), Джес Макалън (капитан Ева Шарп), Оливия Суон (Астра Лоуг), Адъм Цекман (Гари Грийн) и Шаян Собиан (Бехрад Тарази). В ролята на преговарящата с извънземните Есперанса Крус влиза новоизгряващата звезда Лисет Чавес, която получава номинация на латиноамериканския „Златен глобус“.

Последни

Реклама