Новият сезон на „Мисия моят дом” се завърта премиерно по bTV Action

Зрителите могат да го проследят от 7 март, всяка събота от 17.30 часа

Реклама

Популярното предаване за ремонти, строителство, обзавеждане и дизайн „Мисия Моят Дом” започва излъчване по bTV Action с премиерен за ТВ ефира осми сезон. Зрителите могат да го проследят от 7 март, всяка събота от 17.30 часа. Предаването ще продължи да информира, показва, разяснява, образова и предпазва от грешки във важните етапи и дейности по изграждането и подобряването на дома.

Новата рубрика в осми сезон е свързана с помещението, което се ремонтира най-често — банята. Зрителите могат да се регистрират за участие в „Мисия баня” на сайта на предаването misiamoiatdom.com.

Първите два епизода ще покажат ремонта в малък апартамент в центъра на София, който се преобразява изцяло. Зрителите ще проследят и първата за сезона „Мисия баня”. Как може да бъде решен проблемът с кондеза и мухъла в кухненския бокс, ще стане ясно на 7 март от 17.30 часа по bTV Action.

 Рубриката «Отговор на специалиста» ще дава полезни съвети по въпроси, изпратени в сайта на предаването. Част от отговорите ще бъдат онагледени чрез демонстрация.