Пари Сен Жермен се изправя срещу Байерн Мюнхен в решаващ мегасблъсък за трофея в Шампионската лига в каналите на bTV Media Group

Най-важният мач за годината в Европа ще се излъчва пряко в ефира на bTV Action, bTV Radio и на VOYO.BG на 23 август

Реклама

След редица зрелищни футболни битки, обединили милиони фенове по света, дойде време и за най-дългоочаквания сблъсък в Шампионската лига. Той ще определи следващия властелин на Стария континент в ефира на bTV Action, bTV Radio и онлайн платформата VOYO.BG.

 

Тази неделя, 23.08, от 22.00 ч. за първи път от 1998 г. насам два отбора, спечелили титлите на страните си, ще играят помежду си в директен спор за един от най-желаните трофеи във футболния свят.

Пари Сен Жермен се класира на финал в Шампионската лига за първи път в своята история след успех 3:0 срещу Лайпциг в полуфинала на португалския стадион „Ещадио Да Луж“. Това направи отбора на Томас Тухел втория френски финалист в турнира след Монако през сезон 2003/04. Байерн, от друга страна, се класира за 11-и път на финал в Шампионската лига след 3:0 срещу Олимпик Лион. Настоящият сезон в надпреварата е изключително успешен за германците, които към момента имат само победи от неговото начало – постижение, с което нито един тим в историята на най-силния европейски клубен турнир не може да се похвали. Резултатът 8:2 над Барселона още държи в ступор цяла Каталуния, а в десетте си мача преди финала колосът от Мюнхен е с десет победи и впечатляваща голова разлика 42:8.

Ще успее ли най-после ПСЖ  да изпълни голямата си мечта и да триумфира в Шампионската лига или германският тим ще вдигне трофея за шести път – зрителите ще научат в неделната вечер от коментара на Борис Касабов.

Час преди началото на големия сблъсък Валери Генов обещава коментарно студио от най-високо ниво в компанията на имена от спортния свят, които няма да ви разочароват.

Последни

Реклама