Реваншът Олимпия (Любляна) – Лудогорец – на 1 август от 20:30 ч. пряко по bTV Action

„Орлите“ ще се опитат да запазят мечтата си за класиране в групите на Шампионската лига

Реклама

Първенецът на Словения – Олимпия (Любляна), е второто сериозно препятствие пред Лудогорец в дългия път към Шампионската лига. След равенство от 1:1 в Разград „орлите“ ще се постараят да продължат своя полет в най-силната континентална клубна надпревара.

Във вторник (1 август) зрителите на bTV Action ще могат да се насладят пряко на словенско-българския дуел с огромен залог – място в третия квалификационен кръг на УЕФА Шампионска лига.

16-хилядният стадион „Стожице“ в Любляна ще притихне точно в 21:00 ч. за първия съдийски сигнал на ожесточения сблъсък между „драконите“ и „орлите“. 30 минути по-ранов 20:30 ч., започва специалното студио с водещ Валери Генов. Двубоят ще се стриймва и на спортния сайт btvsport.bg, като ще бъде предаван пряко и на видео платформата VOYO

Задачата пред избраниците на Ивайло Петев изглежда изключително тежка, но в Словения Лудогорец е готов за нова луда европейска нощ. 

След като в предния кръг на турнира българският първенец стопи пасив от два гола и разби Балкани (Косово) на реванша с 4:0, то Кирил Десподов и компания ще се нуждаят от същата мотивация и характер, за да преодолеят силното словенско препятствие.

Не пропускайте реванша между Олимпия (Любляна) и Лудогорец – във вторник (1 август), пряко по bTV Action, на сайта btvsport.bg и онлайн на VOYO!

Тагове: btv

Последни

Реклама