Реклама

Хитовият американски сериал „Съдебна зала: Ел Ей“ (All Rise) е най-новото премиерно попълнение в програмата на bTV Action. Епизодите на съдебна драма номер едно в САЩ тръгват на 18 август (четвъртък) и ще се излъчват всяка делнична вечер от 20:00 ч. 

„Съдебна зала: Ел Ей“ проследява задкулисието на американската съдебна система през живота на видни юристи, които преплитат както професионалния, така и личния си живот. В центъра на историята е новоназначеният съдия Лола Кармайкъл – уважаван бивш областен прокурор, която не възнамерява да седи спокойно на новата си длъжност. 

В главната роля в „Съдебна зала: Ел Ей“ зрителите ще видят звездата от „Люк Кейдж“ Симон Мисик. Продукцията се превръща в истински хит в САЩ още след излъчването на първия си епизод през 2019 г. и до момента има заснети три сезона. 

Проследете хаотичния живот на съдии, прокурори и защитници, които се борят със системата, за да получат справедливост за жителите на Ел Ей – от 18 август (четвъртък), всяка делнична вечер от 20:00 ч. по bTV Action!

Последни

Реклама