Сблъсъкът Реал Мадрид – Айнтрахт Франкфурт за Суперкупата на Европа – пряко по bTV Action

В Хелзинки никога не е било толкова горещо…

Реклама

Победителят в Шампионска лига Реал Мадрид и шампионът в Лига Европа Айнтрахт Франкфурт ще се срещнат за пръв път от 62 години в Суперкупата на УЕФА в традиционното откриване на новия сезон в евротурнирите. 

Срещата ще бъде излъчена пряко по bTV Action тази сряда (10 август) от 22:00 ч. Студиото започва 30 минути по-рано – в 21:30 ч. Потребителите на видео платформата VOYO.BG и слушателите на bTV Radio също ще могат да проследят на живо дългоочаквания сблъсък. 

Мачът ще се играе в Хелзинки и ще бъде първата среща между двата клуба след паметния финал в Глазгоу, Шотландия за Купата на европейските шампиони през 1960 г. Тогава Реал печели със 7:3 и става европейски шампион за пети пореден път. 

Специално за сблъсъка за Суперкупата за пръв път ще бъде използвана полуавтоматична технология за засада, която ще функционира с 12 камери, които ще покрият целия футболен терен и могат да акцентират върху 29 различни зони на тялото на всеки футболист. 

Това е първо участие на Айнтрахт в сблъсък за Суперкупата, а досегашният баланс на Реал Мадрид в подобни сблъсъци е 4 триумфа и 3 загуби. 

Единият клуб има витрина, пълна с трофеи, а другият има зад гърба си страстна агитка, способна да сътвори велико шоу. Срещата обещава да бъде грандиозна, а зрителите ще могат да я проследят тази сряда (10 август) от 22:00 ч. пряко по bTV Action, bTV Radio и VOYO.BG!

Последни

Реклама