Шести сезон на криминалната поредица "Щитът" тръгва премиерно по bTV Action

Началото е на 11 април

Реклама

От 11 април всеки делник от 20:00 часа зрителите на bTV Action ще имат възможността да проследят премиерния шести сезон на американска поредица "Щитът".

Хитовият криминален сериал започва излъчването си по bTV Action още през 2013 година, когато телевизията пуска на малкия екран първите три сезона от поредицата. Сериалът разкрива света между злото и доброто, в който правилата не важат, а законите не се спазват. На преден план излиза сблъсъкът на морала срещу безкористността на двама мъже - Дейвид Асаведа, шеф на участъка, и Вик МакКей, шеф на Специалния отряд, борещи се за една цел, но по различни пътища.

Събитията от шести сезон се развиват седмица след края на предишния. В новия сезон измамно ченге ходи по тънката линия между правилно и грешно. Вик МакКей оглавява екип от детективи. Новите епизоди отново ще предложат на зрителите поглед върху ожесточената борба с престъпността, наркотиците и несправедливостта по улиците и кварталите на Лос Анджелис. Това е война с високи залози, движена от корупция и измами, а главната цел са парите и властта.

Ударният екип се опитва да разкрие убийството на Лем и да се справи с последствията от разкритието на Вик, че Шейн е убиецът. В екипа се включва нов офицер с намерението да замени Вик. Той от своя страна ще се опита да запази работата си, а и да разкрие убийството на няколко мексикански служители. Тази и още много вълнуващи криминални истории очакват зрителите на сериала "Щитът", от 11 април всеки делничен ден от 20:00 часа по bTV Action.

Последни

Реклама