"Спартак: Кръв и пясък" - премиерно от 21 април по bTV Action

Зрелищната поредица ще се излъчва всеки уикенд от 23 ч.

Реклама

Биографичният приключенски екшън "Спартак: Кръв и пясък” (“Spartacus: Blood and Sand”) тръгва премиерно по bTV Action на 21 април. Зрелищната поредица ще се излъчва всеки уикенд от 23 ч.

Ще се пренесем в Античността с древната легенда за митичния гладиатор, пресъздадена с най-новите технологии на кинематографията. Предаден от Римляните. Превърнат в роб. Прероден като гладиатор. Класическата история на най-известния бунт на робите оживява в графиките и специалните ефекти на новия сериал "Спартак: Кръв и пясък”.

Откъснат от родната си земя и жената, която обича, Спартак е осъден в бруталния свят на арената, където кръвта и смъртта са върховно забавление. Но не всички битки се водят на пясъка. Коварството, корупцията и интимните удоволствия постоянно ще изправят Спартак пред изпитания. За да оцелее, той трябва да стане нещо повече от мъж. Повече от гладиатор. Той трябва да стане легенда.

В ролите ще видим Анди Уайтфилд, Джон Хана, Матю Бонет, Луси Лоулес, Питър Менса, Ник Тараби, Вива Бианка,  Лесли-Ан Бранд и др. Режисьор на продукцията е Стивън С. Де Найт.

Последни

Реклама