Суперкупата на Испания – пряко в ефира на bTV Action и на VOYO

Полуфиналите и големият финал на Суперкупата на Испания очакват зрителите на bTV Action и абонатите на VOYO на 11, 12 и 15 януари

Реклама

Футболът се завръща в ефира на bTV Action със Суперкупата на Испания! На 11 януари (сряда) в първия полуфинал ще се срещнат Реал Мадрид и Валенсия. Мачът е от 21:00 ч., а студиото започва половин час по-рано.

Ден по-късно, на 12 януари (четвъртък), също от 21:00 ч., на арената в Джеда, Саудитска Арабия излизат Бетис и Барселона. Големият финал очаква зрителите на bTV Action на 15 януари (неделя)!

Абонатите на видео платформата на bTV Media Group – VOYO, също ще имат възможност да станат преки свидетели на зрелищните сблъсъци.

Финалът се провежда от 1982 г., противопоставяйки шампионът на Примера срещу Носителя на Купата на краля. От 2019 г. форматът е променен и първите 2 отбора от Ла Лига, както и финалистите от турнира за Купата на краля, играят в турнир от полуфинали (в един мач) и финал.

Ще видим ли в сблъсък за трофея поредно Ел Класико? Големите съперници са участвали в последните 18 финала… Барселона има 13 купи, а Реал – 12. Какъв ще бъде отговорът на Бетис и Валенсия – отговорът само в каналите на bTV Media Group!

Не пропускайте полуфиналите и големия финал на Суперкупата на Испания – на 11, 12 и 15 януари само в ефира на bTV Action и онлайн на VOYO!

Тагове:

Последни

Реклама