Реклама

Мистериозна млада жена използва дарбата си да говори с мъртвите, за да помогне на ветеран детектив от полицията в Лос Анджелис и бивш аутсайдер от ФБР да разрешат едни от най-заплетените криминални случаи – в новия сериал „Връзка с отвъдното“ (The InBetween), който тръгва от 14 октомври (петък) по bTV Action. Премиерните епизоди на свръхестествената поредица с Хариет Дайър в главната роля ще се излъчват всяка делнична вечер от 20:00 ч.

Сюжет на „Връзка с отвъдното“: Каси Бедфорд има способността да вижда призраци и да общува с тях. Нейният приемен баща – детектив Том Хакет, знае за способностите ѝ и неведнъж се е убеждавал в тях. Скептичният партньор на Том – Деймиън Асанте, който е бивш агент на ФБР, в началото не вярва на Каси, но започва да се убеждава, че тя в действителност говори с мъртвите, когато нейните видения помагат на него и Том да разрешат особено заплетен криминален случай. Каси се сблъсква и с един от най-злите духове – Ед Роувън, който ѝ прави интересно предложение. Какво е то, зрителите ще разберат в епизодите на „Връзка с отвъдното“ – от 14 октомври, всяка делнична вечер от 20:00 ч. по bTV Action.

От понеделник (10 октомври) в ефира на bTV Action тръгва и датският сериал „Убийството“ (The Killing / Forbrydelsen) с епизоди всяка вечер от 21:00 ч. В центъра на историята е полицейският детектив Сара Лунд, която разследва тежки случаи с лични и политически последици.

Сюжет на „Убийството“: Датските колеги на инспектор Сара Лунд ѝ организират изненадващо прощално парти, след като тя решава да емигрира в Швеция заедно със сина си и приятеля си. В този момент обаче полицията открива кръв, женски дрехи и видеокарта с името на Тейс Бирк Ларсен. Сара и новият инспектор Жан Майер са извикани на място, за да разследват. Тейс упрявлява транспортна компания и живее със съпругата си Пернил, дъщеря си Нана и двамата си синове. Сара и Жан разпитват Пернил и я молят да се обади на дъщеря си Нана, която уж е прекарала нощта при приятелка от училище. Нана обаче не може да бъде избрана…

Полицията събира класа на Нана за разпит, а Лиза – най-добрата ѝ приятелка, си тръгва, за да я търси, предполагайки, че тя е с бившето си гадже Оливър. Сара организира група за издирване в гората, пропускайки прощалното си парти. Не след дълго екипът намира тялото на Нана удавено в близкия воден канал, а какво се крие зад загадъчното „Убийство“, зрителите ще разберат в епизодите на хитовия датски сериал от понеделник (10 октомври) всяка вечер от 21:00 ч. само по bTV Action.

Последни

Реклама