Реклама

Приключенският екшън „Стрелата”(Arrow), който завладя сърцата на зрителите по цял свят и е носител на редица престижни награди, ще направи премиерата на третия си сезон на 28 януари по bTV Action. Поредицата ще се излъчва всеки делничен ден от 20.00 часа.

В новите премиерни за страната епизоди на „Стрелата”, зрителите ще видят личната вендета на цял един град срещу Отмъстителя. Въпреки всичко, което направи, за да спаси хората, повечето от тях така и не разбират истината за неговите действия. Оливър ще трябва да се изправи пред неописуема омраза към неговото алтернативно его. Нов кмет ще се намеси в играта и това ще бъде Рей Палмър (Брендър Рут). Той определено няма да е Себастиан Блъд, но също толкова целеустремено ще преследва Оливър. В същото време зрителите най-накрая ще се насладят на развитието на връзката между Оливър и Фелисити, която всички верни фенове на сериала очакват. Наред с това наяве ще излязат миналото на Дигъл и Фелисити. Тед Грант (изигран от Дж. Р. Рамирез) ще бъде този, който ще преобрази Лоръл и ще покаже нейното алтернативно его, което феновете на комикса познават. И най-важното – в новият сезон ще стане ясно защо Аманда Уолър и Оливър не могат да се понасят.

Поредицата „Стрелата” е създадено по мотиви от комикса „Зелената стрела” на Морт Уейсингър и Джордж Рап и ще пренесе зрителите в опасния, луксозен, героичен, изпълнен с интириги и тайни свят на Оливър Куин - Стрелата.

След корабокрушение, отнело живота на баща му, плейбоят-милионер Оливър Куин е обявен за изчезнал и много хора смятат, че той също е сред загиналите. Пет години след трагедията е открит жив на отдалечен остров в Пасифика и отведен обратно в град Старлинг. Там го очакват най-близките - майка му Мойра, по-малката му сестра Теа и най-добрият му приятел Томи. Скоро обаче хората откриват, че Оливър се е променил драстично през изминалите години. Криейки от всички тайната, свързана с промяната си, младият плейбой се опитва да се събере отново с приятелката си Лорел, която го е изоставилa след като й е изневерил със собствената й сестра.

Създатели на „Стрелата” са Грег Берланти, Марк Гугенхаим, Андрю Крайсберг, а в ролите зрителите на bTV Action ще видят Стивън Амел, Кейти Касиди, Колин Донъл, Дейвид Рамзи и Уила Холанд и други.

Последни

Реклама