Реклама

Технология от ново поколение ще бъде използвана в ефира на bTV Media Group по време на директното излъчване на благотворителния мач All Stars 2017, който Димитър Бербатов организира на 14 юни. Грандиозното футболно шоу започва в 18:00 ч., в ефира на bTV Action. Представянето на двата отбора ще стане преди началото на двубоя, направо от терена на националния стадион „Васил Левски” с помощта на т.нар. аугментирана (добавена) реалност – триизмерни елементи „оживяват” и свързват реалния и виртуалния свят.

Петима репортери ще помогнат на зрителите да преживеят емоцията пред малкия екран, а специален дрон ще проследи придвижването на играчите до стадиона. Интервюта на пистата ще вземат репортерите Иван Боянов и Валери Генов, Николета Маданска ще събере мненията във ВИП-зоната на стадиона, а Димитър Тасев ще очаква интересни събеседници пред централния вход.

Водещ на студиото ще бъде Йордан Георгиев, а негови гости ще са треньорът Димитър Пенев, дал път на Бербатов като футболист, Владимир Манчев – негов съотборник в ЦСКА и приятел, спортните журналисти Владимир Памуков и Тодор Шабански, проследили пътя на Бербатов от първия му мач при професионалистите. В тяхната компания ще бъдат също певицата Поли Генова и Димитър Павлов, който ще бъде водещ и на официалната церемония.

Борис Касабов и Томислав Русев ще коментират футболното зрелище, обявено напълно заслужено за мача на годината заради имена като Райън Гигс, Пол Скоулс, Гари Невил, Едвин Ван Дер Сар, Неманя Видич, Патрис Евра.

В паузата на All Stars 2017 зрителите ще видят обявяването и връчването на наградите на фондация „Бербатов“, които се дават на деца в три категории – изкуство, наука и спорт. Ще могат да се насладят на изпълненията на Михаела Филева, както и на атрактивното изпълнение на химна на фондация „Бербатов“ от група барабанисти.

След последния съдийски сигнал всички събития от футболната вечер ще бъдат обобщени от самия Бербатов пред камерата на bTV Action.

Последни

Реклама