Какво е материалното положение на арестуваните за рекет катаджии?

Изкупителни жертви или членове на престъпна група – разговор в "Код: Криминално" с шефа на полицията в Пловдив

Реклама

Изкупителни жертви или членове на организирана престъпна група? Какво е материалното положение на полицаите, арестувани в рамките на операция „Палките” миналата седмица? На живо от Пловдив в „Код: Криминално” довечера от 20.00 ч.. по bTV Action ще се включи директорът на полицията в града - старши комисар Тодор Чонов, за акцията и за работата на задържаните катаджии от Пловдив.

И още - ексклузивно за "Код: Криминално” пряко от Хасково очаквайте интервю с началника на най-голямата митница у нас - Свиленград, за борбата с контрабандата и за най-новата „мода” в пренасянето на незаконни цигари. Кореспондентите на предаването от Русе ще покажат как леки коли се превръщат в "мулета” за контрабандни папироси.

Има ли конфликт на интереси при работата на новоназначения шеф на Софийския градски съд Владимира Янева? В студиото на Мая Костадинова ще гостува разследващият журналист Степан Хиндлиян.

Младеж уби 28-годишен мъж в старозагорското село Гълъбово. Какви са мотивите за жестокото престъпление? Отговорите - в 20 ч. по bTV Action.