Напрежение сред съдиите - има ли политически натиск

И още - ще има ли в Кюстендилско отново черешова война?

Реклама

Тази вечер от 20 ч. в "Код: Криминално" по bTV Action ще видите: напрежение сред съдиите, нови оставки и отново съмнение за оказан политически натиск. На нокти ли е съдийската гилдия – отговор от съдия Нели Куцкова, говорител на Съюза на съдиите.

И още - ще има ли в Кюстендилско отново черешова война? Разследване на предаването ще покаже дали полицията и жандармерията могат да опазят черешите от крадци и как се охраняват градините с термовизьори.  

Десет служители на "Магистрална полиция" бяха задържани заради подкупи при акция "Палките". Полицаите са рекетирали наши и чужди шофьори на автомагистрала "Тракия". В студиото на Мая Костадинова зрителите ще чуят разказа на един потърпевш - как си плаща, за да шофира с 200 км.ч. и да нарушава правилата.

Проверка на "Код: Криминално" ще покаже бави ли новият председател на градския съд Владимира Янева едно от делата срещу хора от бившето ръководство на "Софийски имоти". Как през 2002 година от "Софийски имоти" са взели решение да продадат два имота на баща й и има ли в този случай конфликт на интереси? Отговорите - довечера от 20 ч. по bTV Action.