Най-добрите лафове на Емо Чолаков за ноември 2018 г. (ВИДЕО)

"Относно противогрипните мерки – чесънът си е чесън, ама и дебело обличане си трябва!"

Реклама

6 ноември
Дори от северозападните 12-13 градуса не бива да се оплакваме. Щом са още двуцифрени, трайте си! Идеални са!

7 ноември
Малко като във вица за индианците и синоптиците, дето се гледали едни други, та и аз така. Като разбрах, че ще пускат парното, викам си: Край, на захлаждане е! Ама баш София и повечето планински места са си ярко слънчеви.

Вижте ги и следващите дни – като еднояйчни близнаци. С две думи – без промяна. А с една – красота. Традиционните мъгли и ниски облаци си остават, но и обещават да минат на половин работен ден.

8 ноември
Честито на имениците! Черпя ви с една гинко билоба, че спанакът е съмнителен. И с още нещо ви черпя: днес времето спира да работи по системата „бонус-малус“ и ще гледа да е симпатично за всички. И докато сме на темата, търся си кола с чисто минало. Пишете на лични.

За по-зиморничавите ще припомня – ноември сме вече и 14-15 градуса са в категорията „кой ти ги дава“.

9 ноември
Над по-голямата част от страната днес ще ни е ярко слънчево, поне докато не се свечери, а на някои петъчни софри дори и след това.

13 ноември
Ето да се видим докъде сме изпаднали – минус 4 в Кюстендил и около нулата на много места. Това е само началото, тепърва ще пропадаме.

14 ноември
Подгответе се психически, физически и автомобилически – слънцето е на привършване. Зимате иде! Иначе съм внесъл официално искане да я отменим, но май няма да е в този мандат. Ето това нежно фронтче, колкото и ефирно да изглежда, баш то ще донесе така широко прокламираната промяна.

21 ноември
В ход е акцията „Напояване на пресъхналата есен“. Смръчка си се времето и това си е!

26 ноември
Очертава се толкова прелюбопитна и наситена с метео събития седмица, че няма да имаме търпение да свърши. То ще са студове, то ще са дъждове и снегове, хали и виелици.

27 ноември
Какво е сега, а какво ще стане утре? Така рязко ще се преобърне времето, такова двойно превъртане с троен аксел ще сътвори, че направо ще ни изуми. Страшен метео компот е утрешният код!

28 ноември
Страхотна зимна приказка настана в голяма част от страната. Ще продължим да й се радваме още цели няколко часа, докато не прелее тази нощ в голяма ледена пързалка. Но преди да вържем кънките, да видим докъде го докарахме със снега.

29 ноември
Падна снегът, паднаха температурите, западахме и ние по улиците... Внос от Сибир – щедро ни се доставят студени въздушни маси. Столове засега няма, ама то навън няма да се седи.

30 ноември
Айде не остана! Само още пет месеца и ще се отървем от „р“-то... Гледам едни дами щъкат на високи токчета по дебело заледените квартални тротоари. Ама, моля ви!

Относно противогрипните мерки – чесънът си е чесън, ама и дебело обличане си трябва! И кой каза, че вече няма да имаме двуцифрени температури? Имаме ги, но отпред с минуси!