Най-добрите лафове на Емо Чолаков за октомври 2018 г.

"Ето, вижте и от космоса какви сме убавци! Слънчево без грам облаци!"

Реклама

1 октомври
Фантастично време за планини! На когото вторникът му позволява, хич да не се помайва, че ще съжалява. А все по-пъстрата премяна, няма какво да я коментираме – само с виждане става.

3 октомври
Времето се заоктомври и вече му личи. Златен разкош ни се стовари и ще ни сполетява през следващите дни. Обърнахте ли внимание на Петричко-Санданските субтропици? 28 градуса, но като нищо може да стигнат и до 30… Би било притеснително днес да бичиш айляк и да не уважиш планината.

4 октомври
Толкова трайно слънце и продължителни, разкошни около 20 градуса, са си щастие. Дори и сутрините ще поомекнат. Мека, лека и приятна вечер с bTV!

5 октомври
Леки мъгли и наченки на първичен студ, но следобедът категорично ще се дистанцира.
Останете като времето – трайно усмихнати!

8 октомври
Да ви кажа, за да си знаете и да сте подготвени: цялата седмица ще ни върви така – по слънце. Толкова е прекрасно, че чак стана скучно. Тези 19 градуса в София са за разнообразие и по-скоро за парлама. Айде, ще почерпите!

9 октомври
Октомври на шарено се радва! Имайте предвид, че сутрешните мъгли плъзват все по-масови и гъсти. Иначе приказното време продължава.

10 октомври
Утре по първи петли пак ще е между 5 и 10 градуса, а мъглите ще си припознаят любимите низини, котловини и околоводни басейни. Иновациите са: повечко облаци, а на изток лекинко се кани и да превали. Нека якето бъде с вас!

11 октомври
И утре времето ще е така – едно към едно, сон шонжмон. Знаете, вкарвам си го от време на време сон шонжмо-то, че ни го спряха по радиото и определено липсва на националния ефир.

12 октомври
Дали вали, дали патки пасе – все тая! Температурите следобед навсякъде ще са разкошните 20-23 градуса.

15 октомври
Сутрин е около 5 градуса и като грейне, та пекне малко по-късно едно слънце и изпече едни 23 градуса и хоп – ей ви ги сополите! И вирусите! Толкова шантаво време, че реанимирах не коя да е, а морската карта.

16 октомври
На изток, ако завали, ще е мимолетно и неусетно почти.

18 октомври
Още ден-два слънчице и това ще му е. После октомври ще си навакса откъм полагащите му се облаци и валежи. Студът няма да закъснее, така че вадете бидоните за кисело зеле! За гумите не бързайте, ще ви кажа кога. Първо да сменя моите, че да не организирам опашки.

19 октомври
Слънцето вече става срамежливо и често ще се спотайва зад облаци. Есента ще си наваксва откъм валежи.

23 октомври
Време асорти – кеф ти плаж, кеф ти ски, ще има от всичко тези дни! Но все пак... зимата иде – са казали още старите старки. Впечатляващ с елементи на ужасяващ студен фронт ни приближава от северозапад. Ето това чудовище ще ни е главното действащо метео лице през следващото денонощие.

25 октомври
Тази сутрин на връх Мусала бе минус 15. По населените места бе около нулата, но със северняка утрото си беше чисто кучешко, няма какво да се баламосваме.

26 октомври
Преди всичко да си поздравим имениците! От чиста зима вчера днес е много приятно пролетно-есенно време. А утре ще е чисто лято. Без градус спекулация.

27 октомври
Днес се крихме на сянка по спирките. Честна дума! Видях хора не само по къси ръкави, но и по къси панталони. В Ловеч достигнахме 28 градуса. В поза ромско лято времето ще застине за още доста време. Самото време отказва да мине на зимно часово.

28 октомври
Чакаме времето да се заноември, а то се залетява. В Силистра днес измерихме 29,3 градуса.

29 октомври
Тази сутрин в 5 часа във Враца и Монтана бе 20 градуса! Направо не е истина! Ромското лято започна да се изживява като истинско.

31 октомври
И днес октомври ще се маскира като живо лято, но не заради Хелоуин. Ето, вижте и от космоса какви сме убавци. Днес е и Ден на Черно море, да ни е живо и здраво!