Слаткаристика: Чакам концертите от "One love" с нетърпение

Марко Маринкович предложил на жена си с песен

Марко Маринкович, по-известен като Слаткаристика, е един от най-популярните македонски изпълнители у нас. Рапърът разкрива и лични неща, като без притеснение говори за любимата си жена - Саня Маринкович, която е позната на българската аудитория като съорганизатор на турнето "Оne Love", заедно с Иван и Андрей.

Слаткаристика с усмивка си спомня как се е запознал с чаровната брюнетка и споделя: "На едни музикални награди в Македония през 2010 г. Беше много красива, а ако трябва да съм искрен, сега е още по-красива. Това бяха награди, които се раздаваха за изпълнители, направили песни за 2009-а, а на мен точно тази година ми беше много силна. Тогава бях с най-продаван албум в Македония и много концерти. И всичко това се случи след моя 10-годишна пауза. Малко хора могат да си го представят, но имах спонсори и можех да си го позволя. Та точно на тези награди тя беше водеща. Освен това в Македония тя е и "Мис Милениум". Когато излязох на сцената, тя ми каза "Слаткаристика, само да ти кажа, че още не си ми приел поканата за приятелство във Фейсбук". И така започна всичко".

На Марко не му е необходимо много време, за да разбере, че Саня е жената, с която иска да прекара живота си и ѝ предлага брак по особено романтичен начин - с песен. "Исках да е нещо различно, не баналните предложения. Затова реших да създам песен, с която да ѝ предложа. Има я в интернет, казва се "Кажи да". В цялото парче пея колко красива е тя и колко я обичам, като краят на песента завършва с "Дали ще се омъжиш за мен?" и изричам рефрена "Кажи само "Да". На въпроса какво е най-хубавото качество в жена му, певецът е категоричен: "Това, че е моя".

Турне
Слаткаристика ще се включи за трета поредна година в българо-македонското турне на Иван и Андрей "One love". Самият Марко има по-специално отношение към събитието, защото организатор от македонска страна е съпругата му Саня. "В България се чувствам прекрасно. Българската публика винаги ми е давала голяма любов, което за мен е ново и интересно", казва той. Тази година Слаткаристика е подготвил много изненади за българската публика. Той не крие, че от турнето, концертите у нас са му по-интересни, защото следи реакцията на публиката. "Много нови неща ще предложа на публиката, но нека не ги издаваме, защото искам да са изненада. Имам много нови песни, които публиката в България ще чуе за първи път", споделя певецът. Слаткаристика вече се познава с голяма част от българските изпълнители, с някой от тях дори има общи парчета, като Криско, Графа, а последната му съвместна песен е с група "СкандаУ". "СкандаУ" са много готини не само като артисти, но и като хора. Мисля, че нашата съвместна работа ще трае още дълги години", твърди Марко. Той разкрива че се надява да направят ново парче с Графа, но той е отхвърлил около 5 песни, които Слаткаристика му предложил: "Графа е много голям професионалист. Сигурно съвсем скоро ще направим още едно парче заедно, което още повече ще ни сплоти", завършва рапъра.

Слаткаристика