Cash out или Live streaming - друга е най-търсената функция от залагащите?

Реклама

В последните години забелязваме адаптирането на все по-атрактивни функции, с чиято помощ удоволствието от букмейкърските платформи да стане още по-сериозно и подчертано. Все повече анализатори говорят за оформянето на култура и поведение на клиентите, както и внимание към основните детайли и предложенията на всеки един бранд, следователно с подобна информация започваме да разглеждаме и някои от налагащите се тенденции. Още в заглавието ще забележим, че посочените възможности са от особено значение. Реномираните брандове не биха лишили клиентите си от повече възможности за забавление, а някои брандове като бет365 разполагат в своето портфолио с цяла съвкупност. Анализаторите на Nostrabet вече са забелязали някои от основните практики, но вижте повече за букмейкъра Bet365 и ще откриете, че освен посочените, операторът е обърнал внимание на всеки един детайл и се стреми да демонстрира професионализъм във всяко едно отношение, както и се случва. Коя обаче е най-търсената опция от клиентите на тази индустрия? Нека се запознаем малко по-подробно:

  1. Cash-out

Ще го откриете и с българския еквивалент кеш-аут или опцията „Изтегли залог“. Какво ни предоставя тя и защо е толкова търсена? Да започнем с факта, че все повече спортни фенове получиха правото да контролират риска на всеки един свой залог. Букмейкърите много добре знаят, че в света на спорта няма нищо сигурно, но пък срещу минимална такса позволяват да изтеглим залога си и да лимитираме загубата от по-сериозна до напълно символична. Все пак в основата на всичко е забавлението и никой не иска запалянковците да останат с лошо впечатление от отбора си, следователно cash-out е правилната функция.

  1. Live Streaming

Ще го откриете и като „Пряко предаване“, с което автоматично имате пълната свобода да гледате спортни събития директно от платформата на даденият букмейкър. Освен това имаме възможност да се възползваме и от микропазарите, които се ограничават до даден момент от срещата. Например при футбола, често можем да направим прогноза дали прекият свободен удар ще се превърне в гол или не. Поставянето на прогнози не е задължително, но пък предоставяната свобода да гледаме срещи дори на мобилния си телефон е особен плюс. Впрочем не трябва да забравяме, че с навлизането на новото поколение мрежи, тази опция ще накланя везните в полза на операторите, които я предлагат. Възможно е някои спортни канали, привличащи интерес по време на активния сезон, като след това запълват ефирно време с материали, които може да откриете свободно в мрежата, да започнат да губят позиции 

  1. Bet Builder

Известен още и като „Направи залог“ е функция, която ни показа, че изобщо не е лесно на букмейкърите в създаването на прогнози. Трябва да забележим, че с даването на тази възможност, абсолютно всичко вече е разрешено. Мнозина биха помислили за някои от най-странните и смели прогнози, но като водеща функция сред операторите, същата спечели сърцата на мнозина. През изминалите години запалянко реши да направи прогноза за жълти картони в няколко срещи, друг пък се опита да познае дали Луис Суарез ще ухапе някого на следващата футболна среща – тази прогноза се сбъдна между другото, а един фен дори се опита да познае какъв цвят ще бъдат бутонките на Тио Уолкот, който често изненадваше феновете на терена. Един забавен факт е, че футболистът един път беше изпратен обратно в съблекалнята от Арсен Венгер, за да обуе нещо много по-прилично. Възможността да наддаваме за всичко, което се случва на терена е сериозен плюс. Разбира се, приемат се и традиционни прогнози, но най-важното е, че колкото по-оригинален е даден залог, толкова по-добре, а и самите оператори винаги са се хвалили с чувство за хумор.  

.