Игрални зали и казина efbet отново отварят врати

Игралните зали и казина с марката efbet отвориха врати отново на 1-ви март! Oбектите на efbet ще работят с ограничено работно време от 06:00 ч. до 23:00 ч. в цялата страна, при засилени противоепидемични мерки, съобразно нормативните разпоредби.

Тази година веригата efbet изненада своите клиенти с нова бонус игра, валидна за всички обекти под марката. Освен начален бонус до 1000 лв., от който може да се възползва всеки нов посетител, efbet предлага и бонус игра „efbet гарантира над 1 200 000 лева всеки месец“.

Бонусите са допълнителни и се падат на случаен принцип по време на игра, на която и да е от игрите в обектите на efbet. Общо сумите на бонусите, които могат да бъдат спечелени всеки ден от понеделник до неделя в игралните зали и казина на efbet, са, както следва:

  • 145 печалби по 100 лв.
  • 38 печалби по 300 лв.
  • 11 печалби по 500 лв.
  • 8 печалби по 1000 лв.

Това прави над 200 допълнителни награди всеки ден! Всеки клиент на efbet може да спечели някоя от дневните награди на минимален залог от 0.50 лв.

Повече информация за локациите и офертите във всяка игрална зала може да намерите на специалния сайт www.casinoefbet.com или като позвъните на място на посочените в сайта телефонни номера.