Васил Найденов е специален гост в концерта “Безнадежден случай”

Звездата ще пее в Античния театър с Богдана Карадочева и Стефан Димитров на 7 август

Реклама

Васил Найденов ще изпълни големите си хитове като “Сбогом, моя любов” и “По първи петли” по музика на Стефан Димитров на големия концерт на 7 август в Античния театър в гр. Пловдив. 

Звездата на българската естрада ще е специален гост в спектакъла “Безнадежден случай” , с който на голямата сцена се завръщат след пандемията от Ковид Богдана Карадочев и Стефан Димитров. 

Винаги е празник да сме заедно на сцена”, каза Найденов. Той признава, че маестро Димитров е композирал едни от най-хубавите песни в репертоара му, а Богдана Карадочева е написала стихове за тях,  които всички помнят и пеят по концертите му.

Не броя годините на нашето приятелство, но съм щастлив, че то устоя във времето. Нашият живот минава заедно и това е голям подарък”, допълва още Найденов. 

Музикалното семейство Богдана Карадочева и Стефан Димитров са включили в концерта на 7 август някои от най-големите си хитове като “Иван”, “Остаряваме бавно” и “Безнадежден случай”.

Очаква се Богдана да изпее и няколко песни в дует с най-добрия си приятел Васил Найденов.

За концерта маестро Димитров събира и старата си група Вариант Б, с която обикаля България и с Европа през 70-те и 80-те години. 

Специална сцена и мултимедия ще направят спектакъла “Безнадежден случай” едно от музикалните събития на годината. 

По време на концерта ще прозвучат за първи път и две нови песни на Стефан Димитров, създадени специално за шоуто.

Билети са на цени от 50 до 130 лева и могат да бъдат закупени тук: https://www.eventim.bg/bg/bileti/beznadezhden-sluchay-koncertt-plovdiv-ancient-theatre-612164/event.html

.