Николаос Цитиридис: Още два гола и ги бием – още два шота и умирам

Гледайте забавното видео интервю с водещия на вечерното шоу на bTV в “Джага”

Реклама

Водещият на bTV - Николаос Цитиридис, “изигра” специално видео интервю на “Джага” в три етапа, в които трябваше да отговаря на важни въпроси от високо-професионално и шеметно-лично естество, докато в същото време играе съвсем реално на джага. Пред момчетата от ютюб канала ИГРАЧИ FC, той разказа за най-неуспешното си шоу пред публика – open mic шоу, което се случило в Лондон преди няколко години. Николаос разкри с подробности и усмивка как, съвсем естествено, водещият на събитието тогава не успял да произнесе името му правилно при обявяването му, което задало (още в първите секунди) посоката към изхода и крайния резултат от представянето му. А финалът настъпил много скоро - само след няколко минутки и завършвал с особено цветущ израз на английски.

С напредване на играта условията на интервюто логично се усложняват, като освен да отговаря на въпроси, да вкарва голове и да пази вратата, към действията и отговорностите на Николаос се намесват и няколко алкохолни шота. С тях обаче, предизвикателството и хъсът за победа стават още по-големи! Е, играта леко “загрубява”, но пък настроението се подобрява.

Кое е шоуто, което Николаос определя като най-запомнящото се за него, как е репетирал “на сухо” в bTV преди официалния старт на “Шоуто на Николас Цитиридис” и ... какъв е крайният резултат от интервюто “Джага” – гледайте във видеото тук.

Последни

Реклама