Интервю с Цветана Манева, среща с Юлиан Вергов и Боряна Братоева, много усмивки и забавление този петък в “Шоуто на Николаос Цитиридис“

Последният епизод на предаването е на 1 декември от 22:00 ч. по bTV

Реклама

След 4 години, 8 сезона и над 600 епизода, този петък (1 декември) от 22:00 ч. bTV ще излъчи последния епизод на „Шоуто на Николаос Цитиридис“. Той ще бъде с продължителност час и половина (до 23:30 ч.) и ще представи някои от най-добрите и вълнуващи моменти, интересни гости, забавни роли и образи, видеа и изненади в историята на шоуто през годините досега. В последното издание на предаването в студиото ще влезе първият гост, с когото стартира шоуто през 2020 г. – актьорът Юлиан Вергов. С интересен разказ за началото на връзката им, до Вергов ще седне и актрисата и половинка на Николаос в живота - Боряна Братоева. В епизода ще бъде излъчено и емоционално видео-интервю с голямата Цветана Манева.

Миналия петък водещият Николаос вече обеща на зрителите да си кажат „довиждане“ както подобава – с много смях и добро настроение, добавяйки с вълнение: „има едно нещо, което аз изпитвам в този момент – това е благодарност!“.

Програмното решение, касаещо шоуто, е свързано с амбицията на медията да предложи обновена програма през новата година. bTV Media Group благодари на Николаос Цитиридис за съвместната работа и му пожелава много успехи в бъдещите професионални и творчески предизвикателства.

Последни

Реклама