Реклама

Фотограф: Теди Грозданов

Стилист: Стоян Апостолов-Стоянски

Интервю: Мартин Райков

Локация: Гранд Хотел Милениум

Водещият на „Шоуто на Николаос Цитиридис“ разкри пред сп. „FHM“ своите виждания за живота, приятелството, телевизията и стендъп сцената. Николаос не пропусна да засегне и темата за ежедневните хапки тъга и щастие. Вижте малка част от интервюто тук, а цялото можете да прочетете в новия брой на списанието.

Николаос, кои са важните неща в твоя живот и хората, без които светът няма смисъл?

Важните хора в моят живот са приятелите и моето семейство, което е много скромно и мъничко. В момента съм аз, майка ми, баба ми и братовчед ми. Това сме ние... За съжаление мъже за пример нямаме в рода си, но се подкрепяме непрекъснато. Другият важен не е човек, а е котката ми, която обаче ми е супер важна. Ако ме питат кой трябва да сложа на първо място, ще сложа котката, Боряна (актрисата Боряна Братоева) ще ме разбере (смее се). Това са моите хора, които знам, че ще бъдат до мен, дори да ме няма по телевизията, дори да не правя нищо. За тях е важно, аз да бъда здрав и да имам причина да се усмихвам. Ако някой някога се е чудил кое е важно, ще кажа, че това е семейството. Важни са твоите близки и е хубаво да имаме грижа към самите себе си. Защото, ако се грижиш за себе си, помагаш и на другите хора, които много те обичат и искат да те пазят.

Знам, че не обичаш да говориш за личния си живот, но ще те попитам само с какво те промени Боряна?

Тя е много по-различна от всички звезди, които съм срещал. Много хора няма как да знаят, че тя е луда геймърка, освен че е невероятно красива. Промени ме с всичко... Откакто започнахме да излизаме заедно досега, нямам нищо общо с онова, което бях преди. Чувствам се много по-отговорен, по-смирен, повече разбирам кои са важните неща. Ние много се подкрепяме и е много важно до себе си да имаш такъв човек, който да е в сферата на твоята работа. Преди нея съм бил с момичета, които са били в друга сфера, и те по-трудно разбираха това, което аз правя. И отново идваме до темата с търпението и компромисите, но не можем без тях. Много ме промени Боряна и все към хубаво, дава ми огромна увереност. Хубаво е такъв прекрасен човек да вярва в теб, повярвайте ми.

Освен всеки петък по bTV в „Шоуто на Николаос“, къде могат да те гледат нашите читатели през този сезон на стендъп сцената?

Почти 6 месеца не бях излизал на сцена, но се запознах с драматурга Яна Борисова, която по някакъв начин ме мотивира и вдъхнови да напиша цяло стендъп шоу, което миналата година обиколи цяла България и направихме първото стендъп турне. Постигнах феноменален успех с пълни зали навсякъде. Беше ми хубаво и приятно да се срещна със зрителите. Когато имам нов материал, аз обичам да го пробвам, обаче не го обявявам предварително - качвам се на сцената изненадващо, хората са отишли в Комеди Клуб София, но не знаят какво ще гледат и така виждам реакцията им. Предстои ми всяка седмица през уикенда да съм там, имам по две участия на вечер. Чисто нови шеги, това е най-хубавото нещо, което правя. Няма по-красиво нещо от това, когато на едно място сте се събрали хора с една-единствена цел, да се смеете и забавлявате. Това ми дава една огромна мотивация. Най-много ме зарежда, когато хората се смеят. Тази емоционалност, която дава това изкуство, не може да бъде заменена с нищо друго. Много искам читателите, които сега четат това интервю, да дойдат и да гледат шоуто.

С какво още продължава да те изненадва животът?

Започнах да ставам изключително емоционален, когато виждам малки деца. Както казах, бил съм аниматор и съм работил с тях. Но сега, като видя малки дечица да си играят, започват да ми текат сълзи. Аз съм кръстник на едно момиче на мои близки приятели и я виждам как расте, а тя пък не ме пуска, като я хвана за ръка и това толкова много ме умилява. Иначе за други неща спрях да се изненадвам, защото виждам, че няма нищо невъзможно. Ужасът, който се случва навън, е направо мотивиращ, защото колкото и ужасни да бъдат нещата, толкова и прекрасни могат да бъдат и това трябва всички да ни мотивира. Срещу тази лошотия можем да впрегнем сили и да я преборим с доброта. Сигурен съм, че можем да бъдем изключително добри хора дори тук, на Балканите.

Цялото интервю с Николаос Цитиридис прочетете в новия брой на сп. „FHM“.

Последни

Реклама