Благородни лекари се превръщат в „ангели“ за самотна майка с деца на старта на „Бригада Нов дом“

Новият сезон на социалния ТВ проект на bTV започва на 28 февруари от 21 часа

Реклама

В първия епизод от четвъртия сезон на едно от най-обичаните ТВ предавания в ефира - „Бригада Нов дом“, зрителите на bTV ще станат свидетели на трогателната история на майка на две деца, която живее вцепенена от страх от спомените за домашно насилие. Мария Силвестър и бригадата на Караджов ще направят всичко, за да заличат всеки един от тях и да върнат усмивките и надеждата на семейството за нов път. В този дом на бригадата няма да й се наложи да разбиват старото, защото някой ги е изправарил. Но доброто води след себе си добро и към мисията на „Бригада Нов дом“ ще се присъединят и други „ангели“, за да внесат промяна в живота на момичетата с трудна съдба.

Животът на Цанка е бил тежък още от самото му начало – израснала с разведени родители, сред мизерия, пренебрегвана и диагностицирана с диабет, тя среща първия си съпруг Красимир веднага щом завършва училище. На 24 години ражда дъщеря си Габи и определя момента като един от най-щастливите в живота си. Младото семейство се мести при свекъра, заради когото в последствие се разделя. Бащата рядко вижда дъщеря си, понякога й помага с каквото може, но не присъства в живота й.

След време, Цанка се запознава с Кристиян – бащата на Диляна. Първоначалното щастие бързо е заменено с алкохол и насилие . В продължение на 7 години майката търпи постоянен тормоз, без да посмее да се обърне към полицията под заплаха, че децата ще й бъдат отнети. Чашата прелива, когато Цанка получава телефонно обаждане от дъщеря си с информацията, че баща й я е взел, качили са се на автобус, той е заспал, а Диди не знае къде е.

Междувременно Цанка губи един пръст, докато помага на баща си да цепи дърва. Това я срива психически, но тя се мобилизира и решава да направи всичко в името на децата си. Започва работа, опитва се да свикне с липсата на показалец и сама на себе си се чуди как успява да се справи финансово. Но белезите от адското минало личат в целия им апартамент. Цанка се е отървала от насилника, но последиците от неговите действия са навсякъде в дома. С пластмаса вместо прозорци, порутени стени и плакати вместо тапети, домът на Цанка буквално се разпада.

Но когато Мария Силвестър и нейният отбор герои в строителни гащеризони прекрачат прага, нещата коренно ще се променят. Сред шеги, неочаквани проблеми и невиждани „иновации“, пространствата ще грейнат, а семейството ще се сдобие с уюта, за който дълго е мечтало. Това ще е само началото, което „Бригада Нов дом“ ще постави за Цанка и двете й дъщери. Д-р Цонев, д-р Богоев и зъболекарското семейство Павлови ще направят огромен жест, за да съхранят здравото и да „поправят счупеното“.

Как Мария и бригадата на Караджов ще трансформират дома и живота на мама Цанка, кака Габи и малката Диди? Гледайте в четвъртък от 21,00 часа по bTV.

 

 

 

ПОСЛЕДНИ

Реклама