bTV с нова дигитална поредица за изборите за Европейски парламент - „Да разберем Европа“

Реклама

На 9 май - Ден на Европа и един месец преди европейските избори, bTV стартира нова дигитална видео поредица „Да разберем Европа“. Проектът е свързан с предстоящия вот за Европейски парламент и ще представи интересни факти и полезна информация за Европейския съюз и европейската общност, на младите хора в България (18-35 г.)

Авторският състав на „Да разберем Европа“ включва международният редактор на bTV Новините Яна Бързакова и уеб редакторите на btvnovinite.bg. Чрез поредицата потребителите ще научат всичко за европейската история и общите ценности, как се създава законодателството в Европа и каква е ролята на Европейския парламент по отношение на европейските политики и качеството на живот на младите хора.

„Поредицата „Да разберем Европа“ е нещо като „превод“ на сложните европейски процеси, които изглеждат за много млади българи неразбираеми и отдалечени. С интересни факти и полезна информация ще обясним как работи обединена Европа и как решенията, взети на европейско ниво, променят всеки ден живота на всеки един от нас.“, споделя Яна Бързакова.

Видеоклиповете в поредицата „Да разберем Европа“ ще бъдат публикувани два пъти седмично от 9 май до 9 юни, в специална подсекция на сайта btvnovinite.bg, както и в социалните мрежи.

 

ПОСЛЕДНИ

Реклама