"Глобусът" с нова водеща от тази събота

Още в първото предаване Карина стана хаджийка

Реклама

Предаването за пътешествия на bTV "Глобусът" има ново лице - 22-годишната Карина Караньотова. От тази събота тя заменя Диана Стоянова, която реши да поеме път, различен от телевизионния.

Кариерата на журналист на Карина започва още на 6-годишна възраст, когато обикаля паркове и градинки с диктофон в ръка, за да разпитва минувачите, представяйки се за репортер от детско предаване. Няколко години по-късно, тя става водеща на собствено шоу, както и на сутрешен блок в една от кабелните телевизии.

Тази събота от 12 ч. "Глобусът" и Карина ще отведат зрителите на bTV в Израел. В първите седмици на декември, точно преди Коледа, водещата ще тръгне по стъпките на Иисус из Йерусалим, ще разкаже какво е преживяването да влезеш в Божи гроб и да усетиш лично уханието на Гетсиманските градини.

Обиколката ще започне от Светите Места и къпане в най-ниското море в света - Мъртво море. Любителите на пътешествията ще получат полезна информация за съвременен Израел и ще разберат какво е кибуц и как живеят хората в модерни градове като Хайфа, Тел Авив и Тибериас. 

 

Култура & LifeStyle

Спортните събития от деня

Гледай bTV на живо

Времето

 

ПОСЛЕДНИ

Реклама