.

Предстои Радиокомпания Си.Джей да обяви новата си програмна схема и водещи на рок радиото на България Z-Rock

В резултат на сериозен външен натиск, компанията губи оперативния контрол върху част от честотите, на които радиото се излъчва

През последния месец върху Радиокомпания Си.Джей ООД по повод трансмисията на радио Z-Rock бе упражнен натиск, с какъвто през последните повече от 20 години компанията не се е сблъсквала. Това довежда до нелепата ситуация, в която от днес радиослушателите и онлайн юзърите в България имат достъп до две радио станции с името Z-Rock, а от днес сайтът на рок радиото на България също е дублиран.
 
Радиокомпания Си.Джей ООД категорично се разграничава от подхода и действията, които Фондация „Радио Нова Европа“ и „Радио Оберон Макс“ предприеха в последния един месец, които доведоха до невъзможност да доставяме програма Z-Rock до всички наши слушатели.
 
Верни на принципите си за развитие на медийни платформи и най-вече водени от желанието си да запазят облика, характера и значимостта на едно от най-успешните и обичани радиа в България – Z-Rock, мениджмънтът и екипът на Радиокомпания Си.Джей ООД прави всичко възможно в най-кратки срокове да предложат отново на своите слушатели качествени предавания и музикална програма, подкрепена с любими гласове на рок музиката като водещи.
 
„В най-скоро време ще обявим новата програмна стратегия на радио Z-Rock, като искаме да уверим всички фенове на радиото, че мениджмънтът и екипът на компанията сме изцяло водени от желанието си да отговорим на техните високи очаквания. Вярваме, че въпреки неприятната ситуация в момента, която, за съжаление, ощетява на първо място слушателската аудитория, ще успеем в най-кратки срокове да разнообразим, обогатим и обновим съдържанието на радио Z-Rock.”, споделиха от Радиокомпания Си.Джей ООД.
 
Радиокомпания Си.Джей ООД е единственият притежател на словната марка Z-Rock, регистрирана в клас стоки и услуги 38 – телекомуникации, съгласно приложимото българско законодателство. Правото да използва марката Z-Rock за разпространение на радио програма, както и регистрацията на домейна www.zrock.bg принадлежaт единствено на Радиокомпания Си.Джей ООД, което включва всички радио честоти, за които компанията притежава правно основание да продължи да излъчва, както и всички останали медийни платформи, на които програмата е достъпна, включително www.zrock.bg и www.voyo.bg.