.

Станислава Цалова започва нова поредица „Кой инвестира в бъдещето“

Синоптикът и репортер на bTV Новините ще представя възможности за стипендии и развитие за младите хора в науката и изкуството

Станислава Цалова стартира поредицата „Кой инвестира в бъдещето“, с която ще представя на зрителите различни възможности за стипендии и развитие за младите хора в науката и изкуството. Полезната информация ще достига до зрителите през вдъхновяващи истории за талантливи български младежи, получили шанс да сбъднат мечтите си. Самата Станислава е стипендиантка в такава програма и с личния си опит ще стимулира младите и способни хора да се възползват от безбройните възможности пред тях за развитие.

Студенти-отличници получиха стипендии „Гипсън”Стипендията покрива разходите за обучението и книгите по специалността

Така едно от най-знаковите лица на bTV подема инициатива с практична информация за достъпно образование – стипендии, платформи и програми. Проектът ще насочи прожекторите и върху българите меценати, които живеят както в чужбина, така и в България, и помагат на родни таланти като финансират образованието им. Репортажите ще се излъчват в новините и актуалните предавания на bTV.

В първото издание на поредицата на 8 декември в „Тази събота и неделя“ Станислава Цалова ще представи историята на незрящата писателка Бехие, стипендиант и отличник в СУ „Св. Климент Охридски”.