Анджелина Джоли и Мишел Пфайфър за ролите си в "Господарка на злото 2"

Мишел Пфайфър играе майката на принца, за който Аурора иска да се омъжи. "Господарката на злото" е против това

Реклама

"Тук сме за премиерата на "Вечните". Много се вълнувам, че ставам част от филмовата вселена на "Марвел" и от това, че играя Тена. Тук сме и за "Господарка на злото". Това ни е вторият филм. Сега с нас са и Мишел Пфайфър и Чиуетел. Те са страхотни актьори. Доразвили сме историята на Аврора. Ел е пораснала, Аврора също. Това е нова глава. Мисля, че сме се постарали с продължението", каза Анджелина Джоли.

"Не правим филми за самите нас. Разбира се, че част от теб като творец търси нещо ново, но ако правиш нещо, което да докосне публиката, това е, което има значение. Ако се засмеят или усмихнат, ако повярват в битките за вселената или за каквото се разказва и те подкрепят, значи си ги докоснал. Без такава връзка няма нищо, нямаше да сме тук", смята актрисата.

Мишел Пфайфър играе майката на принца, за който Аурора иска да се омъжи. "Господарката на злото" е против това.

"За първи път съм на това събитие. Беше страхотно да чуя реакцията на публиката към клипа и към персонажите. Изглеждат много развълнувани за филма. Първият филм беше чудесен. Това беше една интересна роля и много се вълнувах да работя с Ел и да се изправя срещу Анджелина. Това беше вълнуващо", каза Мишел Пфайфър.