Реклама

Представяме ви Samsung Gear Fit – създаден така, че удобно да се извива по контура на китката и предлага изключително жив и ярък Super AMOLED дисплей.

Той осигурява много повече от ежедневната фитнес програма, моментни известия от Galaxy смартфон като входящи обаждания, имейли, SMS, аларма, S-planner, приложени така, че потребителите да останат свързани и информирани, докато са в движение.

Сменящи се каишки в различни цветове – Black, Orange и Mocha Grey, позволяват на потребителите да съчетаят своя Samsung Gear Fit с визията си или да изразят настроението в различните моменти от своето ежедневие.

Новият тънък Samsung Gear Fit предлага ползите от изключителната свързаност на технологията на Samsung за интерактивни устройства с възможност за персонализиране и фитнес треньор в реално време, за да осигури уникални, персонализирани съвети и препоръки за фитнес и тренировки.

Samsung Gear Fit бе отличен като „The Best Mobile Device" от GSMA на Световния мобилен конгрес (MWC) 2014 в Барселона. Наградата отличава най-иновативните и креативни продукти показани на MWC 2014 и бе обявена на последния ден на изложението.