Реклама

Samsung представи Gear 2 и Gear 2 Neo, които предлагат олекотен дизайн с висококачественo покритиe.

Камерата на Samsung Gear 2 е вградена в основното тяло, а не в каишката, което го превръща в тънък и елегантен смарт аксесоар. Потребителите вече имат възможност да изразят настроението си или да съобразят цвета на модерната и изискана каишка със своята визия. Визията на основния екран, часовникът и шрифтът също могат да се персонализират, за да отразяват техния личен вкус и предпочитания.

Gear 2 и Gear 2 Neo позволяват на потребителите да приемат или игнорират входящи обаждания или съобщения, като предоставят възможности за моментни известия в зависимост от действията и навиците на потребителя.

Новите джаджи позволяват лесно контролирането на електронни устройства като телевизор, сет топ бокс в дома си, което става чрез приложението WatchONи вграден IrLED сензор. Благодарение на добавения самостоятелен музикален плейър с Bluetooth слушалки, дори да са оставили смартфона си вкъщи, хората могат да се наслаждават на любимата си музика, когато са навън.

Освен това и двете устройства предлагат личен фитнес треньор в реално време, като дават възможност на потребителите да изработя собствена система от упражнения и да следят пулса си по време на тренировка, за да подобрят цялостното си състояние.

Като първите устройства за носене с Tizen базирана платформа Samsung Gear 2 и Gear 2 Neo позволяват на потребителите да се свързват с множество Samsung устройства и по този начин да получат достъп до повече приложения. Samsung Gear 2 и Gear 2 Neo са съвместими с повечето Samsung Galaxy смартфони и ще бъдат налични на пазара през април.