Реклама

Пичове, картечна новина от вълнуващия свят на айфоните, апликациите и здравните пинизи! Имате смартфон в джоба на панталона си, на сакото или пък имате айпад например или някакъв китайски смартфон, и винаги сте искали да бъдете по-здрави, ама не сещате как става тая работа?

Няма проблем -„Здрави“ е безплатна апликация (има я за Android и iOS), която ви предлага лесни за следване и изпълнение дневни съвети по темата как да бъдем в добро физическо и умствено здраве. Следването им всеки ден ще ви помогне да разширите познанията си за здравословното хранене, спорта, медитацията и ще ви помогне да се чувствате по-добре.

От Настройките на апликацията лесно можете да активирате получаване на ежедневни напомняния, ако се тревожите, че ще пропуснете или забравите за днешния съвет. Опция е и да изберете ежеседмични напомняния.

Добри практики като това как да се преборим със сутрешния стрес или да бъдем заредени с енергия през целия ден, бързи и нетрадиционни готварски рецепти като такава за алено смути, съвети за дома, съвети за оптимисти и песимисти, както и идеи за добри дела ще ви помогнат да подобрите ежедневието си в положителна посока.