Реклама

Предпразнично бягане ще си спретнат участниците в Trail Series на 15 декември 2013 г., когато ще бъде стартът на TheChristmasRun.

Това състезание ще бъде последното за 2013 година от веригата RunBG Trail Series. С него ще бъде закрит състезателния сезон за изминалата година, но пък ще бъде даден старт на зимното бягане, което се радва на значителен брой поддръжници.

Бягането в TheChristmasRun ще бъде в Долни Пасарел по горски път и туристически пътеки, като и този път предлага три различни дистанции от: 6.6 км, 11.4 км и 18 км. Денивелацията е съответно от 216 м, 413 и 630 м. Децата ще се състезават на 1 км.

Може да участва всеки, без ограничение. Стартът ще бъде даден в 11 ч., а получаването на номерата е от 9.00 часа. Записването може да стане онлайн на сайта на RunBG Trail Series. Подробности и новини се публикуват и на страницата на събитието във фейсбук.

TheChristmasRun е отворен и за нестандартни и празнични хрумвания от страна на участниците, като подчертано коледната екипировка ще бъде горещо приветствана. В този смисъл, шапките на Дядо Коледа, камбанките, светлините, звънчетата и всяка премяна в стил Снежанка и джуджетата е добре дошла.

Награди ще бъдат раздадени на лотариен принцип след края на състезанието. Първите трима мъже и жени във всяка дисциплина получават медали.

Информация: http://trailseries.bg/koledno-byagane-2/
Регистрация: http://trailseries.bg/registration/
Карта: http://goo.gl/maps/34eEU

Какво е RunBG Trail Series?
Верига любителски състезания отворени за всички желаещи. Организират се поне по едно събитие всеки месец, без значение от сезона. Най-добрите във всяко състезание получават точки и така се състезават за генералното класиране, което излъчва най-добрите 10 за изминалите 12 месеца.