Добрата и лошата новина от трейлъра на “Teenage Mutant Turtles” (ВИДЕО)

Вижте кое е единственото хубаво нещо в този трейлър

Реклама

Излезе трейлърът за новия филм за костенурките-  нинджа “Teenage Mutant Turtles” и за всички, израснали през 1990-те може да се каже, че има една добра и една лоша новина. За да не бъдем жестоки, ще започнем от лошата.  

В оригиналния си вид историята на костенурките нинджа беше забавно екшън анимационно филмче, което караше всички деца пред блока да искат да са нинджи. В новият трейлър костенурките нинджа приличат на нещо, с което в следващия блокбастър Човека-прилеп, Жената-прилеп, Децата-прилеп, Човека-ютия, Човека-пица и Жената-Лодка ще се съюзят  срещу Супермен, Зеления гоблЕн, Тор и Рамзес.

С други думи екшън костенурките доста са се нацепили от последния път, когато сме ги виждали на екран, съвременното кино започва да прилича на кеча, а този филм изглежда като поредната екшън-боза в процеса на обезличаване на киното в Холивуд.

От друга страна анимационното филмче беше за хлапета, но хлапетата пораснаха и сега не ги интересуват толкова мутирали земноводни, които се борят срещу говорещ мозък, колкото от Мегън Фокс.  Която играе репортерката Ейприл О`Нийл, разбира се. Което си е сбъдната мечта.