FLASHBACK: евъргрийни в техно звучене

Поредицата партита под надслов FLASHBACK стартират на 28 март в Yalta Club

Реклама

Тoзи петък, 28 март, спечелилият 25-то място в престижната класацияна DJ MAG за най-добрите клубове в света - Yalta Club, ще представи новата поредицата от тематични партита FLASHBACK.

 

В жестоката конкуренция на клубове, като Space Ibiza, Green Valey, Pacha, Fabric, Hakkasan, Ministry of Sound, USHUAIA и The Warehouse Project столичният клуб извоюва достойно мястото си в TOP 100 CLUBS и дава заявка за една още по-силна, разнообразна и музикално наситена програма.

 

Тази вечер обаче ще хвърлим поглед назад във времето сDJ George & DJ Shosho, които ще съчетаят нови дийп и техно парчета с любима евър грийн музика. Неостаряващо и винаги актуално звучене истински ще залее ценителите на качествената електронна музика.

 

„Музиката не е едно нещо, тя е всичко! Просто трябва да слушаш...“ – това е мотото на един от най-добрите български диджей, DJ George, който ще бъде водеща фигура в поредицата FLASHBACK.

 

Роден през 1981 година, Георги Пенков, с псевдоним DJ George, е един от най-известните клубни диджеи в Пловдив. Още от 15-годишен, той се учи от петкратния шампион на България DJ Jordan и от още много други. През 2007 Stack Attack National DJ Contest го провъзгласяват за най-добрия хаус DJ в България.През годините, DJ George развива стила си като миксира дийп и прогресив техно-хаус с електронни елементи.

 

DJ Shosho е другият български артист, който ще допринесе за богато звучене и разнообразие от любими парчета. През последните 10 години на продуциране, DJ Shosho е спечелил много верни фенове на Балканите. Той оставя следата си чрез релийзи с известни международни лейбъли като Toolroom Records, Hotfingers, Crystal Sound, Patent Skillz Records. С миналогодишния си хит Sweet Homе, DJ Shosho навлиза за първи път в Top 100 на Betport. DJ Shosho умее да създава опияняващ баланс в звученето си. Известен с пленяващи вокали и еуфорично бас звучене, бъдете сигурни, че DJ Shosho ще ви накара да искате още!

 

Билети за събитието на цена от 10 лв. могат да бъдат закупени на входа на YALTA Club.