Мадона в борба за свободата на словото (ВИДЕО)

Певицата пуска филма “secretprojectrevolution” за свободен даунлоуд на 24 септември

Реклама

Мадона се включва в световната инициатива Art For Freedom на 24 септември със 17-минутен филм за проекта - “secretprojectrevolution”.

Art For Freedom е онлайн обществен проект, който окуражава хората по света да изразяват личните си позиции за свобода и революция под формата на видео, музика, поезия и фотография. Всички материали ще станат част от платформата на инициативата и всеки може да участва.

Според концепцията, Art For Freedom е създаден за да разпространява свободата на изразяване по света, а Мадона иска да се посвети на “вдъхновяването на промяна в света, чрез артистично изразяване срещу потисничеството, нетолерантността и самодоволството”. Проектът не е насочен само към творческата свобода, но подкрепя и свободното слово като цяло.

“secretprojectrevolution” ще бъде пуснат за свободен даунлоуд на 24 септември чрез BitTorrent от bundles.bittorrent.com/madonna-revolution/. Продукцията на Мадона ще съдържа филмът, снимки от него и три HD трейлъра. Хората, които искат да си напишат имейла за още информация, ще получат достъп до ексклузивно HD и 2K Digital Cinema интервю с нея.