The Rolling Stones се завърнаха към корените с клубен гиг

700 души избухнаха на неочакван концерт на бандата в Лос Анджелис

Реклама

Легендарната рок банда The Rolling Stones се завърна към клубните си корени с неочакван концерт в Лос Анджелис в събота.

Групата заби 90 минути класики в клуб “El Rey Theatre”, които допълни с кавъри на Отис Рединг ("That's How Strong My Love Is") , Чък Бери ("Little Queenie") и The Temptations ("Just My Imagination"). Другата изненада за над 700-те фенове в клуба беше появата на бившия член на Stones Мик Джоунс за изпълнението на парчетата "Love in Vain" и "Midnight Rambler".

По време на концерта Мик Джагър и компания изобщо не дадоха признаци на умора, въпреки че са единствената известна рок банда, която не спира да прави музика от създаването си през 1963г. За радост на феновете, сред които бяха Брус Уилис, Гуен Стефани от No Doubt и дъбстеп диджеят Skrillex, Stones дадоха знак, че групата не може да бъде спряна от десетилетията. За автентичността на гига камери и смартфони не бяха допускани в “El Rey Theatre”.

И по-добре, понеже от известно време  хората, които искат да заснемат с апаратите си скапана картина със скапан звук са повече от тези, които искат да видят какво става на сцената. Освен това, олдскуул подходът адски отива на Rolling Stones