Уникално шоу на Atoms For Peace ще промени историята на концертите

Милиони фенове по света ще гледат изпълнението чрез специална музикална платформа

Реклама

Следващата седмица във Великобритания някои от най-големите имена в музиката ще се съберат за една разбиваща колаборация, която да присъедини още милиони фенове към изпълнението на живо.

Atoms For Peace, които са вокалистът на Radiohead Том Йорк, басистът на Red Hot Chili Peppers Флий, продуцентът на Radiohead Найджъл Голдрич, барабанистът Джоуи Уаронкер и бразилският перкусионист Мауро Рефоско, действат успешно с пионерската дейност от 2009г. насам. Следващата седмица те ще излязат три последователни вечери за лайвове в Лондон.

Този път бандата има намерение да промени историята на концертите. Освен, че хиляди фенове ще ги гледат в Лондон, милиони още ще могат да се изкефят на изпълнението им, благодарение на колаборация между бандата и soundhalo. Последното е музикална платформа, която дава възможност да се гледат и свалят снимки и видеа с високо качество на смартфони и десктопи.

Феновете на Atoms For Peace ще имат възможност да свалят концертите на 25-ти и 26-ти, а това ще бъде най-голямата soundhalo предаване досега като някои от най-добрите аудио инженери ще се грижат за качеството на звука.